Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos tippek érdekességek utazáshoz képes leírás - Akciós utak.tlap.hu
részletek »

Hasznos tippek érdekességek utazáshoz - Akciós utak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akciosutak.tlap.hu » Hasznos tippek érdekességek utazáshoz
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bali sziget - Nevezetességek, Képek, Nagykövetség, Szótár, Betegségek

Bali sziget - Nevezetességek, Képek, Nagykövetség, Szótár, Betegségek

Bali, az istenek szigete - Utazás Indonézia gyöngyszemére Bali szigetére. Hasznos információk a Bali szigetére utazóknak: Vízum, Magyar Nagykövetség és Konzulátus, Vásárlás, Búvárkodás, Nevezetességek és Látványosságok, Ünnepek, Betegségek és Fertőzések, Telefonszámok, Közlekedés, Időjárás, Képek, Szótár.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Gyakori kérdés az utazás, kirándulás témában - legyen az akár egyszerű vagy bonyolult kérdés itt biztos megtalálod a választ, vagy ha nem akkor tedd fel te a kérdést és meglátod hamarosan válaszolnak.

Hátizsákos tippek

Hátizsákos tippek

Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal.A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat és túraútvonalakat ajánl.

Konzuli segítségnyújtás külföldön

Konzuli segítségnyújtás külföldön

Minden magyar állampolgár jogosult arra, hogy törvényes külföldi tartózkodásának ideje alatt a Magyar Köztársaság védelmét élvezze. Amennyiben hosszabb ideig szándékozik külföldön tartózkodni, tanácsoljuk, hogy jelentkezzen be a magyar konzulnál!

Kullancs ellen: gyufaszál

Kullancs ellen: gyufaszál

A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk! Hogy hogyan gyere és olvasd el a teljes cikket. Biztosan mindig sikeres, ráadásul a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk!

Látnivalók Kül- és belföldön

Látnivalók Kül- és belföldön

Egyre bővülő adatbázis azokról a helyekről ahova érdemes lehet utazni, kirándulni. Az oldalon részletesen fotókkal illusztrálva jelenek meg a látnivalók érdekességek adott városról. Az oldalra bárki tölthet fel útleírást ezért az oldal folyamatosan bővül.

Síelők weblapja

Síelők weblapja

A síutak szerelmesei itt mindent megtalálhatnak az utazási ajánlatoktól kezdve a hasznos tanácsokig szinte mindent. Valamint hójelentés időjárás előrejelzés minden régióba de még a sífelszereléshez is kapunk tanácsokat.

Útisugó

Útisugó

Az útisugó hasznos hírekkel tanácsokkal valamint érdekességekkel szolgál az utazás világából. Sőt az oldalon Hotel teszteket is olvashatunk de még található itt gasztronómia, programok és természetesen akciós utazási ajánlatok is.

Útvonaltervező

Útvonaltervező

On-line útvonaltervező mely könnyen kezelhető csak az indulás helyszínét és a célállomást kell megadni. Sőt lehetőség van gyalogos és autós útvonal tervezésére ahol meg az is megadható, hogy autópályán vagy azokat elkerülve tervezze meg az útvonalat.

Tuti menü